Duiken & activiteiten

Get Wet is een actieve vereniging. Bijna elk weekend wordt er wel gedoken door leden van de vereniging. De Oosterschelde en het Grevelingenmeer in Zeeland zijn hierbij erg populair, maar ook de Nederlandse zoetwaterplassen worden geregeld bezocht. Afspraken worden onder andere gemaakt via onze groepspagina op facebook en op vrijdagavond in het zwembad.

Duikvereniging Get Wet_Den Haag_Nicole

Geïnteresseerd in duiken vanaf een boot? Ga dan mee met de Panda-boot in Zeeland of ga mee de Noordzee op! De Panda-boot wordt meestal geboekt in een weekend in mei. De Noordzee-dagtrips staan gepland voor juni-juli-augustus. Zie ook de pagina Noordzeeduiken.

Get Wet Panda

Met de hele vereniging wordt gedoken tijdens de extra duikactiviteiten: de nieuwjaarsduik,paasduik, het Renesse-weekend (september) en de pepernotenduik. In april zijn we actief met het plaatsen van ‘sepia-tentjes’ in de Oosterschelde. Ook gaan er elk jaar Get Wetters op een gezamenlijke duiktrip naar het buitenland.

Get Wet_Diving club The Hague_6121

Naast het duiken zelf, organiseren we ook andere zowel wel als niet-duikgerelateerde activiteiten. Voorbeelden zijn de nieuwjaarsborrel, het bezoek aan de beurs Duikvaker in Houten, filmavonden (met duikfilms of gewoon een avondje bioscoop), een wijnproeverij, beach cleanups, zwemtraining in zee en het eindejaarsspel in het zwembad. Kortom, de ideale plek ook om nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde interesses.

Get Wet Wadlopen

Duikvereniging Get Wet_Den Haag_Nicole

Duikvereniging Get Wet_Den Haag_ijsduik1