Zwembadtraining

Het zwembad Overbosch is een belangrijke ontmoetingsplek in het verenigingsleven van Get Wet. Elke vrijdagavond komen we samen voor zwembadtraining en een drankje na afloop. Dit is het moment om andere leden te ontmoeten, te werken aan je conditie of voor het verbeteren van je duikvaardigheden.

Get Wet Den Haag, zwembad perslucht training

Get Wet Den Haag, zwembad perslucht training

Elke vrijdagavond van 20.45u tot 21.45u is er zwemtraining o.l.v. ervaren instructeurs. Deze richt zich met name op conditie- en snorkeltraining en het oefenen van vaardigheden zoals het redden en vervoeren van drenkelingen. Onze jeugdleden trainen op dit tijdstip mee in een apart deel van het zwembad of zwemmen gewoon mee met de volwassenen.

Get Wet Den Haag, zwembad perslucht training

Get Wet Den Haag, zwembad perslucht training

Get Wet Den Haag, zwembad perslucht training

Het zwembadgedeelte van de duikopleidingen en duikintroducties vindt ook plaats in het zwembad op deze avond. Daarnaast kun je dit uurtje ook gebruiken om samen met een buddy te oefenen met je eigen duikuitrusting. Fijn als je net nieuwe spullen aangeschaft hebt!

Get Wet nettentraining  Get Wet nettentraining
Get Wet nettentraining

Geregeld vinden ook speciale activiteiten plaats om de duikvaardigheden weer aan te scherpen, zoals nettentraining, vintechnieken en gesimuleerde nachtduiken.

Na de training wordt door de leden gezamenlijk wat gedronken in de kantine. Behalve dat het gezellig is, is het ook het moment om afspraken te maken voor te gaan duiken in het weekend. Verder is er dan de mogelijkheid om vragen te stellen aan instructeurs, om de activiteitencommissie te benaderen of bestuursleden aan te spreken.

Duikvereniging Get Wet_Den Haag_1325]

Get Wet zwembadtraining:
Zwembad Overbosch
Vlaskamp 3, 2592 AA, Den Haag
Vrijdagavond 20.45u – 21.45u

 zwembad