Get Wet Trainers

Wie: Frank l’Amie, Get-Wet lid sinds 2005, PADI IDCS/ NOB 2*I/ DAN/ EFR instructeur
frank
Wat: Onderwater en reddingstechnieken zijn mijn trainingsspecialiteiten. Door rust in je hoofd te creëren duik en zwem je veiliger en langer, dus leuker en fijner! Beestjes en plantjes zoeken en hier foto’s/ filmpjes van maken vind ik het leukste om te doen onder water. Dit samen met het opleiden van (nieuwe) duikers. De glimlach van oor tot oor die ik bij mensen zie als ze voor het eerst duiken geeft mij echt een enorme kick! Als instructeur doe ik het daar voor.
Waar: Ik duik veel in Nederland maar als het kan ook zeker in het buitenland: Egypte, Spanje, Bonaire, Malta, België en Bulgarije heb ik ook onderwater mogen bewonderen.

Wie: William, Get Wet lid vanaf 1993, trainerget-wet-trairers-william
Wat: William geeft pittige zwemtrainingen volgens het NOB old school principe. Veel onderwateroefeningen en training met de basisuitrusting.
Als je basis goed is, gaat het duiken soepeler.

Wie: Henk, Get Wet lid vanaf 2006, instructeur
get-wet-den-haag_henk_21452
Wat: Duikvaardigheden en techniek, daar gaat het om bij de training van Henk. Daarnaast vertelt hij bijvoorbeeld over de fysische achtergronden van de perfecte vinslag.

Wie: Michiel, Get Wet lid vanaf 1998, instructeur
Wat: Michiel zijn zwemtechniek is uitmuntend, tijdens zijn zwembadtrainingen wordt er veel aandacht aan zwemtechniek besteed. Dus als je de fijne kneepjes van bijv. borst crawl wil weten, train mee.

Wie: Walter, Get Wet lid vanaf 2001, instructeur
Get Wet Walter
Wat: Een veilige duik begint met een goede zwemconditie. Walter zijn zwemtraining lijkt speels, maar aan het einde van de training moet je even bijkomen.

Dive club Get Wet