Inleiding

De duikvereniging Get Wet verzorgt de opleidingen tot 1-ster, 2-ster, 3-ster duiker en diverse specialisaties. Wij leiden op volgens de regels van de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond).

Wil je liever een opleiding volgen volgens de PADI richtlijnen dan is dat ook mogelijk.

De NOB staat over de hele wereld zeer hoog aangeschreven. De NOB maakt deel uit van de wereldbond CMAS (Confédération Mondiale des Activités Subaqautiques).

Duikvereniging Get Wet Den Haag

Nog geen idee wat duiken inhoudt? Dan hebben wij voor de nieuwsgierige duiker in spé het één en ander te bieden. Wat te denken van een introductieduik in het zwembad Overbosch op de vrijdagavond of een uitgebreide introductieduik. Dit laatste omvat naast een kennismaking met de duiksport en het ervaren van ademen met duikapparatuur onder water, 2 buitenduiken op een leuke nader te bepalen duikstek.

Heeft het duikvirus vat op je gekregen, dan kan je verder gaan met bijvoorbeeld de opleiding tot 1* duiker en als vervolg daarop tot 2* duiker en 3* duiker.

Duikvereniging Get Wet Den Haag

Als je interesse verder gaat, kan je ook diverse specialisaties volgen. Zoals droogpakduiken, onderwaterfotografie en nog vele andere specialisaties.

Nieuwsgierig geworden wat een opleiding inhoudt? Lees dan verder door te klikken op introductieduikenduikopleidingen of specialisaties.

Duikvereniging Get Wet Den Haag